Cees007: Goede middag | Elisa007: Slaap lekker | Robin: bier geeft plezoer beurppp | Robin: Jeemineeee | R0b1n_fit: Hey jij luilak, kom van die bank af | Cees007: Goede morgen / middag / avond | Hub: Hoi j0se3tjuh, Cees en de rest :) | Hub: w00t w00t in Limburg is het mooi weer !!! | j0se3tjuh: Hoi allemaal! | Cees007: Het Sneeuwt in Delft | gabrie: Hehe.. hij doet het eindelijkkk weer.. :p | Cees007: Al een hele week stiekum druk bezig: Welkom terug mensen :D | Hub: CEES ? GOOS ? | Treesje: Is het hier aan t afsterven ofzo? Vind ik NIET leuk! | DonFrank: xD | Cees007: pff tijd voor een flinke update... | Cees007: Gooooos | Cees007: Gooooos | Hub: CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !? | Hub: Cees ??? |
 
    
    
Hoofd menu
 Index
 Blog
 Forum
 Contact
 Links
 Zoeken
 Aanmelden
 Music one
 Nu bekeken
 RSS Feeds
 Updates
Peilingen


TrumpHulde!

Goeie gast

Mwoa

Moet weg

Eikel

Is VriendGeplaatst door Cees007
stemmen: 49 Reacties: 0
Voorgaande peilingen

Server customer`s adress
Your IP adress:
54.224.89.34

Your HOST: ec2-54-224-89-34.compute-1.
amazonaws.com
Welkom op Cees007 Gadget Blog & Algmeen Forum © 2017
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK

Cees007 Blog: Lees hier geplaatste blogs met informatieve inhoud over diverse computer en spionage gadgets. Ook bevat deze documentaires met veel over wat internet te bieden heeft aan normaal gesproken "geheime" informatie. Alle blogs bevatten links naar externe websites met de huidige informatie bron. Deze externe websites worden beheerd door derde. Het blog word maandelijks geüpdate door de hoofd beheerder. Om blogs te kunnen beoordelen moet je aangemeld zijn als member van deze website. Bekijk onze nieuws categorieën onder aan deze pagina.

Algemeen Forum: Bezoek het algemeen (oftopic) forum met grappige, bizarre, soms ook schokkende filmpjes en plaatjes vermengd in nutteloze discussies. Menig bezoeker heeft een huiskamer gevoel gecreëerd door te discussiëren over het dagelijkse leven. Voor leden is er een speciale gedeelte ingericht met downloads, films en post behind the screen mogelijkheden. Geen enkele vraag en stelling blijft lang onbeantwoord op het algemeen forum. Dit forum is niet geschikt voor moraalridders. Het plaatsen van discriminatie en pikante foto's van jonge dames en heren onder de 18 jaar is niet toegestaan. Het forum bevat een kijkwijzer op het index in opdracht van oud Minister van Justitie Donner him self.

Word lid: Iedereen is welkom. Laat je niet misleiden door de mysterieuze vormgeving van deze website en sluit je vandaag nog aan! Een extra informatie bron. Wij delen graag handige links, plaatjes en filmpjes en nuttige informatie. Actieve leden vinden altijd toenemende populariteit op deze website door andere actieve leden. Wij hebben pagina's verborgen voor gasten om onze data stream te bepreken, maar ook om de privacy van onze leden te waarborgen. Wacht niet langer en meld je gratis aan. Inactieve leden worden na lange tijd van afwezigheid verwijdert. Wij versturen geen spam. En lopen niet te koop met uw privé gegevens.

Zoeken: Ben je snel opzoek naar informatie? Je kunt snel de spyblog en forum raadplegen met onze zoek functie. Eerder geplaatste blogs en fora topics kun je zo moeiteloos nazoeken op jou gekozen trefwoorden. Zo kun je snel vinden wat je zoekt zonder verdwaald te raken door andere overbodige pagina's. Want die zijn er ook. Pagina's die zijn verborgen voor gasten (niet leden) worden niet opgenomen door de zoekfunctie, tenzij aangemeld als lid.

Meetings: Zo nu en dan word er een feest georganiseerd special voor de sociale leden van deze website. Zodat wij met z'n alle kunnen genieten van een gezellige avond op de kosten van deze website. Zo kunnen leden elkaar in het echt / beter leren kennen. Toch wel leuk om te weten met wie je post. Tot nu zijn alle meetings zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. Het is niet de bedoeling dat je een laptop meeneemt naar onze meeting.

Muziek: Van 2005 tot 2007 domineerde m1live.com de hoofdpagina van deze website. Een Australische / Amerikaanse (afhankelijk van waar Richard Cowell zich op dit moment bevind) internet radio stream. Een jaar lang zijn ze weg geweest maar ze zijn terug. De zender is immens populair bij webloggers wereldwijd. Een selectie van dance and trance muziek die de hitlijsten weken voor loopt. De zender is geschikt voor feesten en als inspiratie bron bij studeren en surfen over het web zonder dat de concentratie afneemt.

Blogs openbaar: Via onze RSS feeds kun je onze geplaatste blogs en fora topics delen op jou webpagina of blog. Wij stellen alle informatie publiekelijk openbaar via de rss je hebt dus geen toestemming nodig om de blogs op deze rss pagina te kopiëren naar een andere website. Informatie wat niet word gedeeld via de Rss feeds zijn beschermd © Veel websites zoals facebook myspace werken ook met rss feeds. Hierdoor word het mogelijk om onze blogs te plaatsen op misschien wel jou pagina als je dit zou willen. Enkele blogs worden op verzoek niet gedeeld.

Media: De statistieken tonen dat onze website een glorie tijd achter de rug heeft. Meerdere malen heeft deze website aandacht gehad van collega bloggers. Sommige geplaatste blogs haalde internationaal headlines. Daardoor hebben inmiddels honderd duizenden bezoekers onze website. Om de websites en de bloggers te bedanken voor hun aandacht is er een overzicht geplaatst met links naar deze nieuws items. Zodat dit niet zomaar vergeten word.

Speciaal bedankje van voor de externe hulp aan deze website door: Vis Voor het creëren van een flash header. HUB voor de promotie op Jaggle.nl en het beschikbaar maken van downloads. Josetjuh & Johnie & Levabre Voor hun jarenlange inzet op ons forum. Jullie allen hulde en bedankt!

Een trap na voor: Gemeenteraads lid van Krimpenerwaad Dhr. Pannenkoek voor het ongevraagd wijzigen van inhoud op deze website zonder toestemming. En het verwijderen van deze website in 2009 van zijn amateuristische webservers op Wisja.net Hoe de fuck kan iemand zoals W Pannekoek die Artikel 7: Vrijheid van meningsuiting; censuurverbod niet respecteert en nastreeft gemeente raads lid worden ano 2017?

 8.3 - 6 beoordelingen  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 05 aug : 05:06
Blog categorieën
Online
Gasten: 28, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 828
(Leden: 0, Gasten: 828) op 04 aug : 05:49

Leden: 137
Nieuwste lid: R0b1n_fit
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:
Vergeet me niet

[ ]
[ ]
Laatste forum posts
Buienradar
Cees007.nl .eu .com Algemeen forum & gadget Blog. All Rights Reserved © No fiction Just Truth